• Administrator
  •  

    Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>
     

Router ws50 "shimmy"

Masz jakiś problem ze swoją maszyną? Pisz a my postaramy się pomóc
Druciarz
Amator
Amator
Posty: 9
Rejestracja: czw 17 wrz, 2020
Pojazd: Router ws50

Router ws50 "shimmy"

Postautor: Druciarz » pt 11 mar, 2022

Witam mam problem z routerem, otóż gdy trzymam kierownicę jest wszystko dobrze, a gdy puszczę to niezależnie od prędkości zaczyna latać na lewo i prawo, wymieniałem łożyska główki ramy bo były wybite, i uszczelniacze i olej w lagach tu znowu kolejny problem znowu zaczęło mi cieknący z jednej lagi co polecacie zrobić?


Awatar użytkownika
JOSEMORALES
Moderator
Moderator
Posty: 1086
Rejestracja: sob 04 cze, 2016
Pojazd: YAMAHA XJ600N
Otrzymał podziękowań: razy

Re: Router ws50 "shimmy"

Postautor: JOSEMORALES » ndz 13 mar, 2022

Witaj, same uszczelniacze to nie wszystko. Jeżeli już były wybite łożyska na główce to obstawiam że tuleje też dostały i golenie będą miały luzy, więc wymiana samych uszczelniaczy nie wiele pomaga. Pozdrawiam

Podlasiak
Uczeń
Uczeń
Posty: 23
Rejestracja: wt 01 lut, 2022
Pojazd: Romet ws 50/110

Re: Router ws50 "shimmy"

Postautor: Podlasiak » wt 15 mar, 2022

Siema. Najlepiej wymienić lagi z dolną półka.

Druciarz
Amator
Amator
Posty: 9
Rejestracja: czw 17 wrz, 2020
Pojazd: Router ws50

Re: Router ws50 "shimmy"

Postautor: Druciarz » czw 17 mar, 2022

A czemu wymieniać z dolna półka ?



Wróć do „Pomoc”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości


Created by Matti from StylesFactory.pl modified by Moto-4t
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
phpBB Xmas © PhpBB3 BBCodes
modified by Prelude
©2010-2021 Moto-4t.pl