• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Wycena - Junak 901 Sport

Masz jakiś problem ze swoją maszyną? Pisz a my postaramy się pomóc
Star1998
Majster
Majster

Re: Wycena - Junak 901 Sport

Postautor: Star1998 » sob 01 lut, 2014

bury159753 pisze: 3 tysie? za 2.5 nowego ogara można kupić .. Co Ty chcesz zarobić na chińczyku? śmieszny jestes z tą ceną.

To kupuj ogara :) Nie chodzi, że chce zarobić po prostu przesiadam się na większe moto, więc potrzebne są pieniądze, a jakbym miał to sprzedać za 1500 to wole już sobie zostawić i niech stoi spokojnie w garażu :) 2200 chociażbym chciał wziąć.

Awatar użytkownika
Kebab_Karim
Weteran
Weteran

Postautor: Kebab_Karim » sob 01 lut, 2014

To masz marne szanse na sprzedaż tego za 2200.
Wszyscy majÂą prawo do szczĂŞÂścia ale nie wszyscy majÂą szczĂŞÂście do prawa :D

Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: n0r3k » sob 01 lut, 2014

ja w ogara tez wlozylem ok. 2k nie liczac oczysiscie ceny za jaka go kupilem (nowke) i z praktycznie nowym 125cc poszedl za 1900, a kazdy wie jak byl zrobiony :)

co do nsr vs rs - nsr przy rs to kapeć, bardziej turystyk bo ze scigaczem wiele wspolnego nie ma. jest za to tansza w utrzymaniu troche od rs (co nie znaczy, ze tania) za to rs juz mozna ostro pojezdzic.

a co do tego "dobre i 2000".. z pocalowaniem ręki bym to oddał. nie licz na więcej.
Ostatnio zmieniony sob 01 lut, 2014 przez n0r3k, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
KucaQ
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: KucaQ » ndz 02 lut, 2014

Ja pi***ole, ale kolega ma problem. Ja w moją Kingę włożyłem 3 kafle, za 2700 ją kupiłem i co? Miałbym problem dostać za nią tyle, ile za nią dałem. To jest chińczyk, on w ch** szybko traci na wartości, a ile byś w niego nie włożył, to i tak Ci się to nie zwróci.
Ja bym się cieszył jakbym za swojego dostał 2200, a ty? Sakwy, kufer i zestaw 72cc, za 2k będzie ciężko i to bardzo.
Bayeriche Motoren Werke

Star1998
Majster
Majster

Postautor: Star1998 » pn 03 lut, 2014

KucaQ pisze:Ja pi***ole, ale kolega ma problem. Ja w moją Kingę włożyłem 3 kafle, za 2700 ją kupiłem i co? Miałbym problem dostać za nią tyle, ile za nią dałem. To jest chińczyk, on w ch** szybko traci na wartości, a ile byś w niego nie włożył, to i tak Ci się to nie zwróci.
Ja bym się cieszył jakbym za swojego dostał 2200, a ty? Sakwy, kufer i zestaw 72cc, za 2k będzie ciężko i to bardzo.

No to już ch**, wystawie go za 2300 do bardzo dużej, dużej negocjacji i może pójdzie, jak nie to 2100... Bo jeżeli mam sprzedać za 1500 to ja już go wole sobie zostawić i niech stoi w garażu, bo to tak jakbym za darmo oddał.

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Postautor: to&owo » pn 03 lut, 2014

dlatego mój Ogar będzie stał u mnie ,przynajmniej póki panowie z ciemnej bryki nie będą naciskać o kasę xD
coś ci powiem ,niedawno rzucałem tu prelude która stała za 35 000zł . samego gratu w silniku było zmienione za +/- 40 000zł lekko ,a auto zrobiło raptem 5 000km na tym zestawie ,do tego zawieszenie ,body kit ,fotele ,włożone 70 000zł jak nic. pamiętaj ,seryjne sprzęty raz ,że idą lepiej ,a dwa ,że mnie tracisz. sam widzisz. Chłopaki ci napisali ile to kasy idzie i potem czasami nie warto sprzedawać ,chyba ,że kasy potrzebujesz ,bo nie każdy ma tatulka co da ci 5 000zł od ręki :))

Awatar użytkownika
klemens244
Weteran
Weteran
Pojazd: chopper 125
Kontaktowanie:

Postautor: klemens244 » pn 03 lut, 2014

Wiesz Speeder, że zrobiłem tak z wieżą DIORy, polskiej wierzy z lat 70-tych, kiedy firma miała super światowe parametry. Trzymałem to do ubiegłego roku jak mebel w szafce na kółkach i jednocześnie rekwizyt. Wiadomo, odsłuchiwałem już na zestawach mniejszych i bardziej wydajniejszych kolumnach niż Asus 140 Wat /doskonałe parametry / z Wrześni. Po latach trafił się amator, a chyba jednak zawodowiec, bo kupił to za..... 3500 zeta. Tak jak w USA Cadillaki z lat 50-tych maja super powodzenie. Może poczekaj parę lat ze sprzedażą Ogara. OC jakoś wytrzymasz lub go wyrejestruj, ale to sie NIE OPŁACA, bo musisz ponownie zabulić o 30% więcej.
Obrazek

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator

tak na oftopie to powiem Ci ,że Ogara nie sprzedam ,serio chyba dopiero z kamieniem u szyi ,za barierką mostu siekierkowskiego :D

Awatar użytkownika
klemens244
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

TAK, Ty jednak nie jesteś normalnym klubowiczem. Jesteś grubo za przeciętną. Cyba w czołówce tych z TOPBIKERS of WORLD 14'. L w G.

P.S. Aha i uważaj ze skokiem, bo jak trafisz na lód to się zabijesz, a nie planowo utopisz, hahahahaha
Obrazek

Star1998
Majster
Majster

Postautor: Star1998 » pn 03 lut, 2014

speeder pisze:dlatego mój czasami nie warto sprzedawać ,chyba ,że kasy
potrzebujesz

Właśnie jest ten problem, że potrzebuje pieniędzy jak najszybciej bo NSR mam na wiosne kupować bądź jeszcze w tej zimie, nie wiadomo ;p

Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: n0r3k » pn 03 lut, 2014

Star1998, mała dygresja ode mnie.
skoro tobie przy sprzedaży taką dużą różnicę robi kilka stówek, to nie myśl o kupnie nsrki bo po prostu jej nie utrzymasz :)
OGAR 900 R > NSR 125 > CBR 600 F3 :)

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator

wiesz ,czasem warto zaczekać ,bo zaoszczędzisz 500zł a w remont wsadzisz 2500 :)

Awatar użytkownika
klemens244
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

Chłopaki. Też jestem zdania, że znacie się jak łyse konie w tym, czy w innym klubie. Nie macie do siebie zaufania ? Zawsze te WŁAŚNIE parę setek zwróci Ci w jakimś ustalonym czasie. Napiszcie miedzy sobą umowę terminową, że jak w OKREŚLONYM terminie nie wpłynie te brakujące parę setek to hulajnoga przechodzi w całości do osoby użyczającej tę kwotę. Notariusz i po sprawie. Cyba, że jesteście jeszcze niepełnoletni to niech STARZY dogadują wymienione warunki. Tak między sobą robi się np. UMOWĘ UŻYCZENIA motocykla za depozytową kasę. Jak Nowemu użytkownikowi nie będzie pasiła to ją zwraca i kasę też. Umowa ta może trwać np. miesiąc. Wszystko na legalu. LwG.
P.S. Każdy z Was dąży do czegoś innego i większego. Wiadomo, prawidłowe reguły życia. w końcu KLUBY zrzeszają BRACI, a nie krętaczy, no nie ?
Obrazek

Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: n0r3k » pn 03 lut, 2014

mam na myśli co innego. skoro gościu pisze, że za 2200 może go sprzedać, ale za 2000 już nie, to znaczy że każdy grosz jest dla niego bardzo ważny i trudny do zdobycia. ale decydując się na nsr trzeba za nią dobrze zapłacić, a potem cały czas mieć kilka stów w zanadrzu '' w razie czego'' już nie wspominając o bieżących wydatkach (benzyna, olej)
OGAR 900 R > NSR 125 > CBR 600 F3 :)

Awatar użytkownika
klemens244
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

Dokładnie TAK. Szkoda chłopakowi robić przykrość. Sam do tego dojdzie. LwG.
Obrazek

Wróć do „Pomoc”