Elo, ktoś na forum wrzucił link do silnika
http://tablica.pl/oferta/silnik-250-now ... a9c0e;r:;s: cena 600 zł za nową 250tke? no to chwytam za telefon, już chce dzwonić, pisac kumplowi o takiej okazji, planować jak rame przerobić... no to dodzwoniłem się, pytam o to czy można dokupić gaźnik,króciec ,moduł itp no to ku mojemu zaskoczeniu dowiaduje się, że wszystko dostane w gratisie - myśle sobie super.... pytam dlaczego tak tanio wszystko ? - silniki są z 2011 roku a mamy nowe z 2012 i chcemy się pozbyć tych, bo do producenta nie odeślemy tego, bo dużo stracimy - kolejne super, już jestem zdecydowany brac silnik i pytam o wysyłke - pobranie jest możliwe? nie nie jest możliwe ? jest możliwość wystawienia na allegro ? nie, bo mamy wystawione te same silniki z 2012 roku w cenie 1600 zł i to by było dziwne, ale mi chodzi tylko o potwierdzenie aby pieniędzy nie wysływać w ciemno - szef na takie coś nie pozwoli - jedynie wysyłka pieniędzy na konto... powiedziałem, że dam znać później. koniec rozmowy.
i teraz mnie to męczy - do odbioru mam 450 km a pieniądze w ciemno troche się boje wysyłać bo jakby nie patrzec to było by 650 zł. Mial ktoś kontakt z tym sprzedawcą ? Ktoś ma bliżej niż ja aby sprawdzić te silniki? a może ktoś już kupił i jest zadowolony?
@ przeglądam ogłoszenia tego użytkownika.. telefon wszedzie ten sam podany a 4 inne imienia - wtf? miejsce też to samo lecz dokładnego adresu nie ma.. troche mi to śmierdzi ale zależy mi na takiej taniej 250tce