• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Posiada ktos Lifana 120?

Rozmowy o motoryzacji.
Awatar użytkownika
szymo_97
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Re: Posiada ktos Lifana 120?

Postautor: szymo_97 » pt 18 kwie, 2014

Mati50, podobno są to bardzo dobre silniki, nie jest to żadna podróbka w każdym razie :)

A tak na marginesie. n0r3k, moderator powinien wiedzieć, że "na pewno" piszemy osobno, w wypowiedziach nie używamy wulgaryzmów i przed "ale" stawiamy przecinek.

moderator ma pilnować porządku a drobne błędy zdarzają mu się tak jak każdemu innemu. nie będe się usprawiedliwiał tym że pisałem to z telefonu siedząc na kiblu, ale tobie radze pilnować swojego tyłka a nie na siłe wytykać mi błędy.

Nie wytykam na siłę żadnych błędów. Uważam jednak, że bycie moderatorem do czegoś zobowiązuje, a Twoja postawa (co widać po tym poście) jest agresywna i wulgarna. Gdyby nie fakt, że w większości Twoich wypowiedzi są po 3-4 słowa ocenzurowane to nie przyczepiłbym się do tego przecinka, który mnie (i myślę, że innych użytkowników też) znacznie mniej razi niż te cenzury... Trochę pokory. Pozdrawiam.

Ja używam dużo niecenzuralnych słów, i wiem o tym, i choćby niewiem co nie zmienie tego mimo regulaminowi. do tej pory nikomu to jakoś bardziej nie przeszkadzało, bo nie przesadzam z tym, a podkreślam to co chce przekazać. Ale jak tak cię to drażni, napisz do administracji, wyjebią mnie i będzie spokój. Kto inny będzie się użerać z takimi jak ty a ja będe miał troche więcej wolnego czasu. pozdro.

No faktycznie, tyle masz ze mną użerania, że głowa mała :D Wyobraź sobie, że trochę wiem na temat moderowania (a nawet administrowania) forum. Robisz to dobrowolnie, nikt Ci nie każe, nie masz co narzekać. Proponuję jednak przed każdym wysłanym postem przeczytać go chociaż raz i poprawić tak, żeby dało się go czytać... Przed "i" stawiasz przecinki, "nie wiem" piszesz razem, zdania zaczynasz z małych liter itd., a do tego te wulgaryzmy. Słabo jak na moderatora. Jeszcze chlubisz się tym, że nie umiesz dostosować się do regulaminu...
Już bez odbioru proszę, bo nie ma co odbiegać od tematu silnika, zwłaszcza, że napisałem przed tą uwagą słowa "a tak na marginesie". Na zakończenie dodam tylko, że jako osoba tak publiczna powinieneś przyjąć krytykę na klatę i zmienić trochę postępowanie, a nie brnąć w zaparte i się stawiać bezsensownie.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony pt 18 kwie, 2014 przez szymo_97, łącznie zmieniany 6 razy.
GuoWe'i 125 > WSK 125 > CBR 125R > Benzer Texas > Suzuki RG 125 F > Honda CB-1 400 :D

Obrazek

gg. 20481530

Mati50
Specjalista
Specjalista

Postautor: Mati50 » pt 18 kwie, 2014

aha dzieki.

Awatar użytkownika
dominix36
Majster
Majster

Postautor: dominix36 » pt 18 kwie, 2014

Bierz nie gadaj opłaca sie mocny jest niesamowicie z molktem, łosia na koło spokojnie stawia xD

Awatar użytkownika
Daniel557
Weteran
Weteran

Postautor: Daniel557 » pt 18 kwie, 2014

Ja go mam z gaźnikiem Mikuni i idzie na koło zanim sie obrócisz. Nastukałem już z 1200 km i żadnej awarii, przelotowo na spokojnie trzyma te 70 km/h i zero problemu, pali od strzała i śmiga aż przyjemnie :)

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Postautor: to&owo » pt 18 kwie, 2014

ja też nad nim myślę ;) uważam,że to najrozsądniejszy wybór.
btw. Norek przeczytaj jeszcze raz swoją wypowiedź :D

Awatar użytkownika
ReallY
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Pojazd: Hyosung GT 650r

Postautor: ReallY » pt 18 kwie, 2014

Ja na stukałem 2500km i nic, latam sobie z kolegą spokojnie ponad 70km/h w trasie ( licznikowo ) więc pewnie z 60-65 realne xD nie mam z nim żadnych problemów po za jednym szczegółem, jak na silnik do Pita dosyć ciężko go domyć :D
Specjalizacja:
RzeÂźbienie w metalu

Awatar użytkownika
KucaQ
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: KucaQ » pt 18 kwie, 2014

nor3k, kolejny się stawia <troll>
A Mati50 zaraz chyba zgarnie warna za zaśmiecanie forum milionem tematów na temat Lifana 120. Czy Ty k***a nie możesz napisać wszystkiego w jednym temacie, tylko zakładać 10 oddzielnych!?
Rozumiem, że nie chcesz wdepnąć w gówno, ale czy też tak panikowałeś jak kupowałeś chinola? Nie wydaje mi się. W życiu trzeba ryzykować, kilka osób Ci powiedziało, że poleca te silniki, a Ty się jedną zasraną opinią przejmujesz.
Ostatnio zmieniony pt 18 kwie, 2014 przez KucaQ, łącznie zmieniany 1 raz.
Bayeriche Motoren Werke

Mati50
Specjalista
Specjalista

Postautor: Mati50 » sob 19 kwie, 2014

Dzieki wszystkim za pomoc.
Temat do zamkniecia.

Wróć do „Moto-topic”