A tak na marginesie. n0r3k, moderator powinien wiedzieć, że "na pewno" piszemy osobno, w wypowiedziach nie używamy wulgaryzmów i przed "ale" stawiamy przecinek.
moderator ma pilnować porządku a drobne błędy zdarzają mu się tak jak każdemu innemu. nie będe się usprawiedliwiał tym że pisałem to z telefonu siedząc na kiblu, ale tobie radze pilnować swojego tyłka a nie na siłe wytykać mi błędy.
Nie wytykam na siłę żadnych błędów. Uważam jednak, że bycie moderatorem do czegoś zobowiązuje, a Twoja postawa (co widać po tym poście) jest agresywna i wulgarna. Gdyby nie fakt, że w większości Twoich wypowiedzi są po 3-4 słowa ocenzurowane to nie przyczepiłbym się do tego przecinka, który mnie (i myślę, że innych użytkowników też) znacznie mniej razi niż te cenzury... Trochę pokory. Pozdrawiam.
Ja używam dużo niecenzuralnych słów, i wiem o tym, i choćby niewiem co nie zmienie tego mimo regulaminowi. do tej pory nikomu to jakoś bardziej nie przeszkadzało, bo nie przesadzam z tym, a podkreślam to co chce przekazać. Ale jak tak cię to drażni, napisz do administracji, wyjebią mnie i będzie spokój. Kto inny będzie się użerać z takimi jak ty a ja będe miał troche więcej wolnego czasu. pozdro.
No faktycznie, tyle masz ze mną użerania, że głowa mała
Wyobraź sobie, że trochę wiem na temat moderowania (a nawet administrowania) forum. Robisz to dobrowolnie, nikt Ci nie każe, nie masz co narzekać. Proponuję jednak przed każdym wysłanym postem przeczytać go chociaż raz i poprawić tak, żeby dało się go czytać... Przed "i" stawiasz przecinki, "nie wiem" piszesz razem, zdania zaczynasz z małych liter itd., a do tego te wulgaryzmy. Słabo jak na moderatora. Jeszcze chlubisz się tym, że nie umiesz dostosować się do regulaminu...
Już bez odbioru proszę, bo nie ma co odbiegać od tematu silnika, zwłaszcza, że napisałem przed tą uwagą słowa "a tak na marginesie". Na zakończenie dodam tylko, że jako osoba tak publiczna powinieneś przyjąć krytykę na klatę i zmienić trochę postępowanie, a nie brnąć w zaparte i się stawiać bezsensownie.
Pozdrawiam.

uważam,że to najrozsądniejszy wybór.