Mówisz ze 250 tam wejdzie?
250 ccm hondy cg 125, przerobiona na l/c, te same wymiary, mocowania, praca, rozrząd, tylko nie ma żeberek, wchodzi do zetki na plug&play, silnik 250 ccm, ma te same wymiary i mocowania co 125 ccm, a 125 ccm, ma te same mocowania, prócz jednego z przodu, co 50 ccm. Jak nie wiesz o czym się mówi, to się pierw dowiaduje, później się pęka ze śmiechu. Silnik 250 ccm, zastosowały 2 osoby z forum rometa 125, które po prostu go włożyły i wuala. (romet k125) U mnei na forum osoba ze swapem na 125 też jest.
Aaa co do tego silnika, to był ostatnio w ofercie diabolo, teraz jest tylko 250 ccm zwykła, ale na ohc, których nie polecam.
Proszę, o tym cały czas piszę.
http://allegro.pl/silnik-kpl-atv-250st-9e-woda-i1841107139.html
A teraz pękaj ze śmiechu.
Wszyscy, ale to wszyscy są młodzi liczy się tuning i prędkość
To po co biorą zamulone, 40 letnie czterosuwowe silniki?
A pomyślałeś o tuningu silnika zetki? Hahahha bez komentarza
Tak, a nawet napisałem kilka razy, że dla tak słabego i awaryjnego silnika, liczy dla mnie się jedynie upsizing, a najlepiej wymiana na inny, normalny silnik, bo na 72 ccm, czy na jakieś inne gówno, to bym bał się jechać poza miasto. Co do mocy i prędkości, albo do tego po prostu poczekam, albo wyrosnę z tego. Bo moc i prędkość i motorower, to nie ta bajka. Tym bardziej dla gówniarza, który jeździć nie umie.

[/center]

Co mnie to po prostu interesuje, silnik pracuje i ciągnie jak diabły, więc jest mocny i już do tych konstrukcji na prawdę wystarczający. Do twojego pseudo motorowera nie powinno się wsadzać nawet 72 ccm. Ps. dziwny ten twój sprzęt, ale o gustach się nie dyskutuje.