• Nie masz uprawnień do korzystania z czatu.
@ Virusek « 10 maja 2021 00:18 »
odpowiedział w temacie: Re: Naprawa Ogara 900 prośba o pomoc
@ JOSEMORALES « 02 maja 2021 20:51 »
Kokos890 pisze: Kupiłem nowy silnik i z niego wychodza 2 kostki, jedna na 6 malych wejsc gdzie jest 5 kabelków a druga na 4 wejscia i problem jest w tym ze od ramy wychodzi jedna kostka gdzie jest wlasnie tylko 6 wejsc. Nie rozumiem jak mam to zrobic zeby silnik smigal. Model ramy to Zumico gr 500
jedna z kostek to wyświetlacz biegów
@ Kokos890 « 01 maja 2021 20:58 »
Kupiłem nowy silnik i z niego wychodza 2 kostki, jedna na 6 malych wejsc gdzie jest 5 kabelków a druga na 4 wejscia i problem jest w tym ze od ramy wychodzi jedna kostka gdzie jest wlasnie tylko 6 wejsc. Nie rozumiem jak mam to zrobic zeby silnik smigal. Model ramy to Zumico gr 500
@ Kokos890 « 01 maja 2021 20:55 »
Witam
@ kubenq « 27 kwie 2021 23:13 »
założył nowy temat: Prosze o pomoc :( ws 50 / 139fmb 50cc
@ JOSEMORALES « 25 kwie 2021 21:23 »
odpowiedział w temacie: Re: Iska jest a nie odpala 139fmb
@ Kuaczozor « 25 kwie 2021 15:50 »
odpowiedział w temacie: Re: Iska jest a nie odpala 139fmb
@ Prelude « 25 kwie 2021 15:34 »
@ pavaczek « 24 kwie 2021 21:01 »
@ sewciooo « 24 kwie 2021 17:46 »
odpowiedział w temacie: Re: Iska jest a nie odpala 139fmb
@ Kuaczozor « 23 kwie 2021 19:42 »
odpowiedział w temacie: Re: Problem z silnikiem 139fmb
@ bryta1994 « 22 kwie 2021 16:14 »
odpowiedział w temacie: Re: Problem z silnikiem 139fmb
@ Kuaczozor « 22 kwie 2021 15:56 »
odpowiedział w temacie: Re: brak mocy 139fmb 110 4t
@ bryta1994 « 22 kwie 2021 13:20 »
@ piotr333 « 22 kwie 2021 00:26 »
odpowiedział w temacie: Re: brak mocy 139fmb 110 4t
@ sewciooo « 21 kwie 2021 17:10 »
odpowiedział w temacie: Re: Iska jest a nie odpala 139fmb
@ JOSEMORALES « 21 kwie 2021 14:33 »
odpowiedział w temacie: Re: Iska jest a nie odpala 139fmb
@ sewciooo « 20 kwie 2021 23:15 »
odpowiedział w temacie: Re: Iska jest a nie odpala 139fmb
@ to&owo « 20 kwie 2021 21:45 »
@ to&owo « 20 kwie 2021 21:38 »
odpowiedział w temacie: Re: brak mocy 139fmb 110 4t
@ JOSEMORALES « 20 kwie 2021 17:00 »
odpowiedział w temacie: Re: brak mocy 139fmb 110 4t
@ JOSEMORALES « 20 kwie 2021 16:55 »
odpowiedział w temacie: Re: Iska jest a nie odpala 139fmb
@ piotr333 « 20 kwie 2021 09:55 »
odpowiedział w temacie: Re: brak mocy 139fmb 110 4t
@ piotr333 « 19 kwie 2021 23:11 »
odpowiedział w temacie: Re: brak mocy 139fmb 110 4t
@ sewciooo « 19 kwie 2021 21:58 »
założył nowy temat: Iska jest a nie odpala 139fmb
@ JOSEMORALES « 19 kwie 2021 20:39 »
odpowiedział w temacie: Re: brak mocy 139fmb 110 4t
@ JOSEMORALES « 19 kwie 2021 20:33 »
@ piotr333 « 19 kwie 2021 20:25 »
odpowiedział w temacie: Re: brak mocy 139fmb 110 4t

Kto jest online


Created by Matti from StylesFactory.pl modified by Moto-4t
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
phpBB Xmas © PhpBB3 BBCodes
modified by Prelude
©2010-2019 Moto-4t.pl

 

 

cron