• Administrator
  •  

    Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>
     

Montaż ogranicznika prędkości z allegro

Patenty na dane problemy
Awatar użytkownika
Arameuss
Praktykant
Praktykant
Posty: 47
Rejestracja: ndz 03 maja, 2015
Lokalizacja: SLU
Pojazd: Barton Fighter

Re: Montaż ogranicznika prędkości z allegro

Postautor: Arameuss » sob 24 paź, 2015

Panowie, mam problem. Jeszcze jak posiadałem silnik 110ccm kupiłem te blokadę obrotów (zestaw bez kabli więc go sobie dorobiłem) i zamontowałem. Jeden przewód pod masę z pływaka, drugi pod czarno-czerwony kabel w module. Teraz zmieniłem silnik na Lifana 120 na 2 cewkach i już mi to nie działa :( . Z racji grzebania przy moto przełożyłem włącznik w inne miejsce co wiązało się z wydłużeniem samego przewodu, kiedy zobaczyłem, że nie działa, sprawdziłem jeszcze raz przewód czy nic sie nie odłączyło, przełozyłem masę i dalej nic :/ Co z tym zrobić? Ma ktos jakieś pomysły?


tarzinio
Uczeń
Uczeń
Posty: 23
Rejestracja: wt 06 cze, 2017

Re: Montaż ogranicznika prędkości z allegro

Postautor: tarzinio » pn 11 cze, 2018

Ktoś może ma aktualny poradnik z działającymi obrazkami?

Awatar użytkownika
JOSEMORALES
Moderator
Moderator
Posty: 733
Rejestracja: sob 04 cze, 2016
Pojazd: YAMAHA XJ600N
Otrzymał podziękowań: razy

Re: Montaż ogranicznika prędkości z allegro

Postautor: JOSEMORALES » pn 11 cze, 2018

Kiedyś było ale fotki z darmowego serwera poznikały i kupa, chyba że ktoś ma na dysku i się odezwie.



Wróć do „Tutoriale”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość


Created by Matti from StylesFactory.pl modified by Moto-4t
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
phpBB Xmas © PhpBB3 BBCodes
modified by Prelude
©2010-2018 Moto-4t.pl